Finn et sted med hundehi

Appen viser kart hvor det er utplassert Den4Dogs hundehi. Du kan også se det på våre nettider under menyen «Her er vi«.

Merk at du ikke kan åpne hundehiene før du er rett i nærheten av disse.

Når du kommer til butikken er det ofte flere hundehi der. Du kan kanskje se gjennom døren om det er en hund der, men ellers så vil displayet på hundehiet fortelle om det er opptatt. Om du tar frem Den4Dogs appen vil også den fortelle om hundehiet er opptatt – den grå er opptatt og det røde hundehiet er ledig.

Velg ledig hundehi

Når du har valgt et hundehi skyver du hengelåsen til høyre for å låse opp. Deretter har du 20 sekunder på deg for å åpne døren. Hold døren åpen til hunden er vel plassert i hundehiet.

Appen viser status

Displayet sier om hiet er opptatt

Skyv til høyre for å låse opp

Ta deg litt tid med hunden

De fleste hunder trives i denne type bur, men noen hunder kan ha behov for tilvenning. Når du skal tilvenne hunden din er det veldig fint om du tar med noen godbiter og gjerne et teppe hunden liker. Ikke la hunden blir værende så lenge de først gangene, vi anbefaler at hunden maksimalt er i hundehiet 1 time, men dette er selvfølgelig opp til hunden og hvordan den reagerer på hiet. Ta også hensyn til hundens evne til å tilpasse seg temperaturen i hundehiet under kalde perioder som vinterstid. Det er ikke varme i hiene, men på sommeren er det ventilasjon som gjør at hundene får rik tilgang på frisk luft.

Som i alle tilfeller gjelder det å bruke sunn fornuft og tenke på at hunden har det bra.