Om Den4Dogs AS

Den4Dogs AS («Hi for hunder») het tidligere Norsk hundeparkering, og ble grunnlagt i 2004. Vi jobber for Et samfunn tilrettelagt for hunder. Vi vil at hunder skal få være mest mulig, sammen med eierne sine.

En hund er på sitt lykkeligste når den får være med sin eier på tur. Ved hjelp av våre hundehi, kan hunden bli med overalt. Selv på shopping. Det er mulig å stikke innom steder, og gjøre noen ærender, også når man er på tur med hunden.

Vår oppgave er å bidra til at samfunnet i større grad tar hensyn til hunder. Av helse- og sikkerhetsgrunner er det mange steder som er utilgjengelige for hunder. Ved å gi hunder egne trygge tilholdssteder, utvider vi deres rekkevidde i det offentlige rom. Resultatet er at hunder kan være mer sammen med eierne, som får større handlefrihet, mindre stress, bedre samvittighet og flere lykkelige stunder med hunden.

Vi samarbeider med alle som ønsker det beste for hunder (og eier), og tilbyr teknologi til hundens beste.

Selskapet har gjennomført en omfattende prosess for å finne rett design og teste ut forskjellige typer bur og hi som alle kan være tilfreds med. Vi har konstruert det tryggeste og beste stedet for hunden hjemmefra.

Siden vårt tilbud er utviklet på hundens premisser, sørger vi for at hunden er beskyttet mot forbipasserende, smittekilder og tyveri. Samtidig gir hundehiet et miljø hunden kan slappe av i på egenhånd, i nærheten av sin eier.

Eier kan trygt tilbringe mer tid sammen med hunden, fordi det ikke er farlig for den å være alene en liten stund.

Grunnleggeren Morten H. Wang har selv hatt hund i over 20 år.

Selskapet er i gang med en større kampanje og vil gjennom vårt program tilby hundeparkering til alle landets dagligvareforretninger, kjøpesentre, postkontorer, apoteker, vinmonopol, banker, kommuner og andre som måtte ha behov for det.

Hundehiene våre er designbeskyttet.